Fizyoterapide Kariyer Söyleşileri Programı Gerçekleştirildi

17 Kasım 2022 Perşembe

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Kariyer ve Mezun İzleme Komisyonu ile Fizik Tedavi Rehabilitasyon Topluluğu’nun ortaklaşa organize ettiği Fizyoterapide Kariyer Söyleşileri Programı Morfoloji Binası Prof. Dr. Ahmet Şahap Kükner Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi

Programa BAİBÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Samettin Gündüz, BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım, BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizik Tedavi Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nuriye Özengin ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programda BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Geriatrik Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Şebnem Avcı moderatör olarak yer alırken Sağlık Bilimleri Üniversitesi FTR Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Ün Yıldırım, Cumhurbaşkanı Danışmanı Fizyoterapist Ahmet Çotuk, Safa Holding Genel Müdür Yrd. Fizyoterapist Emre Çalışkan ve Fizyo&Format Therapy Kurucusu Uzman Fizyoterapist Hasan Genç konuşmacı olarak katıldı.