2024 YAZ DÖNEMİNDE KLİNİK YAZ STAJI (KYS) 1 - 2 YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

16 Ocak 2024 Salı

Klinik Yaz Stajı (1 / 2) yapabilmeniz için "Ulusal Staj Programı 2024 yılı başvuruları" başladı.

Kariyer Kapısı üzerinden bireysel staj başvurularınızı başlatabilirsiniz arkadaşlar.

kariyerkapisi.cbiko.gov.tr web adresinden, kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapmak için başvurmuş olursunuz. Bu sistem üzerinden başvuruda bulunmadığınız takdirde Zorunlu Klinik Yaz Stajınızı özel kurumlarda yapmak durumunda kalacağınızı bilmelisiniz.

Klinik Yaz Stajları 20 iş günüdür ve dilediğiniz şehirde KYS yapabilirsiniz.

Akademik takvime bakarak 2024 yılı yaz dönemi için 3 staj dönemi planladık:
1.Staj Dönemi: 1-26 Tem.
2.Staj Dönemi: 5-30 Ağus.
3.Staj Dönemi: 2-27 Eylül

Başvurularınızı okulun ilan ettiği bu tarihlerden birine uyarak yapmanız gerekmektedir.

KYS 1 ve KYS 2'yi aynı yaz döneminde yapmak durumunda olan öğrencilerimiz varsa buna uygun başvuruda bulunabilirler.

KYS 1 ve 2 ile ilgili oryantasyon eğitimi ayrıca verilecektir.

Şu an bilinmesi gereken, 2024 yaz döneminde KYS yapmayı düşünen öğrencilerimizin Kariyer Kapısı üzerinden staj başvurusunda bulunması gerektiğidir.

10 Mart 2024'te sistem, başvurulara kapanacağı için uygun olan en kısa zamanda başvuru prosedürü tamamlanmalıdır.

UYGULAMALI EĞİTİMLER KOMİSYONU