ERASMUS Tecrübeleri

04 Nisan 2022 Pazartesi

Erasmus+ Toplumsal Gönüllülük Projeleri kapsamında önce Bulgaristan ardından Çekya'ya giden ve bağlı olduğu ekip ile birlikte engelli çocuk ve yetişkin bireylere yönelik sosyal aktivite programına katılan 4. sınıf öğrencimiz Rümeysa Tüken, FTR Topluluğunun 02.04.2020 tarihinde düzenlemiş olduğu online aktivitede yaşadığı tecrübelerini anlattı. Program hakkında bilgi veren öğrencimiz, kendisi gibi yurt dışında deneyimler yaşamak isteyen arkadaşlarına yol göstermek istediğini ve merak edilen konularda yardımcı olabileceğini ifade etti. Fakültemiz ve Bölümümüz Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Avcı, üniversite eğitiminde yeni tecrübeler edinip farklı kültürler tanımanın önemine değinerek özellikle toplum sağlığını geliştirici faaliyetlere katılmanın fizyoterapistlik mesleği için de ne denli önemli olduğunu vurgulayarak öğrencimize ve katılımcılara teşekkür etti. Öğrencimizin sunumunu bu linke tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.