FİZYOTERAPİ ve REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ 4.SINIF KLİNİK UYGULAMA EVRAKLARI HAKKINDA DUYURU

28 Şubat 2022 Pazartesi

ÖNEMLİ DUYURU

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE KLİNİK UYGULAMA DERSLERİ KAPSAMINDA HASTANELERDE ve SAHADA KLİNİK UYGULAMALARA ÇIKILACAKTIR.

KLİNİK UYGULAMALAR İÇİN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN AŞAĞIDAKİ BELGELERİ TAMAMLAYARAK 3 MART 2022 TARİHİNE KADAR ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN SORUMLU MEMURUMUZ MEHMET GÜLDEREN’E TESLİM ETMESİ ZORUNLUDUR.

EVRAKLARINI BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYAN VE TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ KLİNİK UYGULAMALARA ÇIKAMAYACAK OLUP, SORUMLULUK ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNE AİTTİR.

KLİNİK UYGULAMALAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

  1. YENİ ALINACAK TEK HEKİM RAPORU: Staj Yapılmasına engel bir durum olmadığını belirten Sağlık Raporu (ASM ve Devlet Hastanelerinden alınabilir.)
  2. YENİ ALINACAK Serolojik Testlerin (HBsAg, Anti-HBs, Anti HCV, Anti HIV...) yapılıp yapılmadığını gösterir belge (Tahlil sonucu hekim tarafından değerlendirilerek, aşı yapması gerekli ise “gereklidir”, aşı yapmasına gerek yok ise “gerek yoktur” yazısı yazılı olmalıdır. ASM ve Devlet hastanelerinden alınabilir). Öğrencilerimiz bulundukları illerden de alabilirler.
  3. Aşı kartı
  4. Öğrenci kimlik kartı fotokopisi
  5. TC kimlik kartı fotokopisi
  6. İş Sağlığı ve Güvenliği belgesi
  7. Öğrenci Uygulama Onamı Beyanı

Öğrenci Uygulama Onamı Beyanı için evrak aşağıda yer almaktadır:

- Öğrenci Uygulama Onamı Beyanı