08 Ağustos 2022 Pazartesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçlarına ulaşmak için buraya tıklayınız.

YATAY GEÇİŞ  KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Kayıtlar okullarında şahsen yapılacaktır.

Kesin kayıtlar için gerekli evraklar:

1- Öğrenci belgesinin onaylı aslı  yada (barkotlu e-devlet çıktısı)

2- Transkript onaylı aslı  yada (barkotlu e-devlet çıktısı)

3- Disiplin cezası belgesinin onaylı aslı  (Transkriptinde yada öğrenci belgesinde belirtilmemişse)

4- 2.öğretimden 1.öğretime geçiş hakkı kazanan öğrencilerin % 10 na girdiğine dair belgenin onaylı aslı.

5-Yurtdışından kayıt hakkı kazanan öğrencilerin denklik belgesinin aslı veya ( ÖSYM tarafından Yurtdışına yerleşen öğrenciler  için ÖSYM sonuç belgesi.)

6- Hazırlık Bölümü olan sınıflar için hazırlık sınıfı okuduğuna dair belgenin onaylı aslı  (öğrenci belgesi veya transkriptinde belirtilmemiş ise)

7- Yatay geçiş yapmasında sakınca yoktur ( ilişiği yoktur ) onaylı belgenin aslı.